HEADER LAYOUT BY ALMOST READY BLOGSBLOG HEADER ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS
BLOG DESIGN ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS

Wednesday, October 12, 2011

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" For Netty's Kidz

bismillahirahmanirahim..
emmm..
nak gak men'try'kan diri kat contest BFF ku nie
saja2 cuma nasib..
disamping nak kasi idea kat dia




sekali dpt idea plak
so..join la.....
alang2 dia dah buat contest
plus......support kengkawan...
so..idea untuk ko buat party for Imran & Irfan
memandangkan dua2 pun boy & hero
so...aku cadangkan ko buat team.....
soccer party
ko boleh buat mcm nie
kita boleh gie cari pinggan mangkuk mcm nie
(kalu ada kat Malaysia la)
boleh buat deco2 mcm nie
ko kan kreatif
aku leh aje tolong
:-)

print kat mineral water
ko kan suka buat mcm nie
pas tu boleh buat bunting2.....
mcm nie
and yg boleh buat aku lagi semangat kasi idea kat ko mcm nie
sbb adik ipar aku pernah buat buzzday party anak dia theme nie....
nie pic nya..
bunting waktu buzzday party anak dia
pas tu..
pasal makan plak
emmm
sebagai tokey cupcakes yg berjaya..lagi kreatif..
boleh buat cupcakes mcm nie
(ha..aku kasi idea nie..)
comel kan
ataupun.....
mcm nie...
bola atas rumput la konon2..
untuk cake pulak

suggestion
tapi ko kena buat color kuning hitam la
harimau malaya kan....
he he he
ataupun...
mcm yg anak buah aku punya buzzday kek...

kasi idea la...
bukan suruh ko tiru
and chocolates......

hah..choc bentuk bola
pas tu boleh beli choc yg bola2 tu
aku google gambar tak jumpa plak
ala...kat Sogo ada jual,
nanti aku tunjuk..live punya
(kalu ko nak guna theme nie la)
and for goodies bag
nie..aku ada design satu
:-)

kalu nak bag
tgk..tag pun dah siap
atau pun box..mcm nie cantik...
kan????
kat mana nak cari?
aku pun tak tau
tapi kita kan kreatif..boleh jer
pas tu ko boleh siapkan

bola2....
kan banyak ada bola2 besar sekarang nie...
and of coz
untuk memeriahkan suasana



wisel2.......
pun ada bola2..
yg takde bola pun ada jer....

nie antara pic masa SIL aku punya party tu...

ha..boleh siapkan tiang gol lagi
pas tu buat line mcm padang bola..
bestkan???
party nie aku tak pegi pun
:-(
tgk gambar jer
and..untuk pakaian..
leh ajer minta guest pakai jersi bola.....
memeriahkan suasana

mcm Ian & Iris nie...
baju tu pun dah tak muat dah....

and for foods pulak
biasa party2 nie..
buat yg simple2
tapi banyak choices
contoh....
mee hoon singapore
mee guyeng
pas tu
chic wings
nuggets
and for kids.....
mini burger
and finger sandwich
emmmmm
than boleh cucuk2 nie...

ok tak? ok tak?
sekian sahaja cadangan idea dr aku....BFF ko
tq!!

ops..lupa
kena tag 2 org
Ayu nak tag..

3 comments:

notti netti said...

uish cayalah tak terfikirpun aku...hmm akan dipertimbangkan......aku try test kat laki aku dulu...good luck!

Iela Fazielah said...

huish! gempak2 punyer idea... mmg canggih... cun dan kreatip! ila pilih ayu jd pemenang...hehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wahhh ayu mmg terer mencari idea ni heheh ok gak theme ni kan..nk join tapi idea no coming yet hehhe gud luck!!