HEADER LAYOUT BY ALMOST READY BLOGSBLOG HEADER ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS
BLOG DESIGN ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS

Tuesday, October 5, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

(sticy mood..entry baru sial scroll ke bawah cikit..ma acih!!)
nak join contest lagi....
kali anjuran dr Reen aka PnStoberi
unik je nama empunya blog & blog dia pun unik gitu
nak tau..kena la jengah ke sana...
so..inila pic yg dipertaruhkan...
pic raya tahun nie...
tema color hijau
but tahun nie punya pic raya tak complete sbb
cik hubby kena keja
so...nak tambah satu lagi
(sbb pn penganjur kata leh letak more than 1 pic
maksimum 3..so Ayu letak 2 je)
pic raya haji tahun 2008
tema...gold
(emmm....kurus je time yu...alahai)
time ni dalam pantang lagi
but still raya
Iris pun baby lagi
but sbb nak raya...
minta Tok Umi jahitkan baju kurung tecik je untuk Iris
sbb kain memang ada extra...
dapatla kami bergambar 1 family....
so...itu sahajalah penyertaan kami
sapa sapa lum join..
jom join..hadiahnya best
so..klik kat sini kalu nak join
so.....to puan penganjur kalu ada yg kurang
inform ek...
and to semua yg join contest nie
lots of good luck untuk kita semua!!!

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Salam,
Jenguk sini tgk gmbr sedondon. Thanks sudi join dan sudi jd follower.
Comey je bb tecit pakai baju kurung thn 2008 tu. Geramm.... hehe.
By d way, gmbr sedia utk dinilai :))

mummy_ayu said...

puanstoberi ~ ma acih!! :-)