HEADER LAYOUT BY ALMOST READY BLOGSBLOG HEADER ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS
BLOG DESIGN ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS

Monday, October 25, 2010

I Love ICT Contest

ok..nak join contest lagi
kali nie ditag oleh Ayu (ibu Damia)
anjuran Enna Banana
nasib pernah gak sampai ICT tu
and ada posing posing sakan kat sana
so...leh la join contest nie
nie pic yg dipertaruhkan...
join CATO A
and last sekali slogan
(part nie lemah nie..but cuba la ye)
----
I love ICT becoz.....it' make me happy
when i'm surrounded with colorful lights...
mcm berada di alam lain yg penuh warna warni
plus ayu memang suka tgk lampu
bila dtg sini..penuh ngan lampu yg cantiks
so..happy....at ICT!!!
ok ....
and tag 5 people..
emmm....
2. Anje
5. Mamalyna
ok..that's all.
sapa sapa nak join leh klik kat sini
tarikh tutup...10 nov 2010
jom join !!!!!

3 comments:

Enna Banana said...

mummy yayu sangat cantik!!
suka suka.
enna pun lemah kalau bab buat slogan nih, sebab tu dalam contest ni enna more to slogan, gambar tu cam bonus jeh..
anyway thanks for joining up my contest tau mummy!
may luck on ur side ^.^

mummy_ayu said...

Enna Banana ~ tq dear...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala kita tak pi la...so tak leh nak join