HEADER LAYOUT BY ALMOST READY BLOGSBLOG HEADER ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS
BLOG DESIGN ELEMENTS BY SUMMERTIME DESIGNS

Wednesday, October 27, 2010

What I Love About Blackberry Torch 9800 & Celcom Exec 50

kali nie nak join contest anjuran Nuffnang plak
mana tau ada rezeki
plus join nie pun saat saat akhir plak tu
so...harap harap diterima la yer....wahai cik nuffnang!!!
so..
What I Love About Blackberry Torch 9800


tengok rupa bentuk dia pun dah membuat kan
diriku jatuh cinta...
sangat cun & sgt eksekutif....smart tu...

Blackberry Torch 9800 nie akan lounching on 29 Oktober 2010

yang buat lagi jatuh cinta lagi
dia touch screen plus boleh gak guna keyboard
so..dua dua pun boleh guna...
sukanye!!!!!
lagi yg Ayu suka sangat...
camera Blackberry Torch 9800 nie
5 mega pixel....
tak yah nak snap snap ngan camera...
pakai Blackberry Torch 9800 pun dah ok dah....
confirm cun punya gambar...
(senang nak update blog)

lepas dah snap gambar banyak banyak
memori kad kena la besar
jgn risau.....Blackberry Torch 9800...confirm la
memori kad 8 GB dan boleh expand lagi sampai 32 GB
ha...besarkan?

dan juga.....of coz senang nak update facebook, twitter
dan juga yg seangkatan dgn nya...
internet...tak de masalah la......
plus lagi satu yg best tu....
Celcom Postpaid dah siapkan satu plan yg sgt sesuai ngan
Blackberry Torch 9800 nie
Celcom Exec 50

apa tu?

satu plan RM 50 je sebulan...

apa benifitnya...

- 15 sen call rate ke pelbagai nombor,

- Diskaun setiap bulan secara automatik

- Talk more, save more.

Lagi banyak anda guna,

lagi banyaklah diskaun yang anda dapat

up to 30% every month tau.

-bayaran bulanan serendah RM50.

- Percuma Celcom Broadband Basic Plan untuk sebulan with speeds of up to 384 Kbps

ha..bestkan????

so...memang macth sgt la
Blackberry Torch 9800 ngan Celcom Exec 50

macam pinang di belah dua gitu....

so...kalu anda jadi 100 customers yang pre-register dan

beli BlackBerry Torch 9800 beserta dengan Celcom Exec Postpaid plan,

anda akan dapat the early bird promotion. Apa tu???
haaa...anda akan dapat extra hadiah special iaitu.....
- Jabra Bluetooth Headset beharga RM125

- 8GB Micro SD Card beharga RM68

- Energizer Portable beharga RM58

ha..sapa nak kasi...special gift tu....

so.....memang best sgt la....

that's why i love

Blackberry Torch 9800 & Celcom Exec 50

sooooooo muchhhhhh!!!!

-----------------

1 comment:

notti netti said...

good luck!!!! ehehehe